Home / Wie we zijn

Wie we zijn

MoreStorage, ontstaan vanuit de logistieke behoefte van de Scholte Verhuis Groep en de wens om dé logistieke partner te worden voor ondernemers.  Wij zijn specialisten op het gebied van webshop fulfilment, actie en calamiteiten-logistiek maar ook in voorraad outsourcing, warehousing en distributie.

Het MoreStorage Warehouse

MoreStorage is met zijn 24.000 m² vloer oppervlak met ruimte voor meer dan 100.000 pallets en grijp locaties gevestigd aan de Goudstraat 65 te Zoetermeer ideaal gelegen binnen 45 minuten van 5 grote steden van Nederland en de Rotterdamse haven waarbij de vervoerstijden dus tot een minimum beperkt blijven. MoreStorage heeft een ultra modern warehouse en automatiseringspakket waardoor al uw orders snel en efficiënt worden afgehandeld.

MoreStorage Warehouse

De voordelen van MoreStorage Fulfilment op een rij:

  • Eén vast laag tarief per pakket zonder verrassingen.
  • Lagere verzendkosten vaak met een besparing van wel meer dan 20%. Bij verzending van 10 pakketten per dag kunnen we al meer dan € 500,- per maand voor je besparen.
  • Zelf geen pakketten meer inpakken, dus meer tijd om je webshop te laten groeien.
  • Verhoging van je omzet en klantvriendelijkheid door snellere levertijden, met een order intake tot 21:30 uur worden je pakketten binnen Nederland de volgende dag afgeleverd.
  • Gestroomlijnde uitlevering en geen voorraadverschillen meer.
Top