Home / Fulfilment

Fulfilment

Wat kunt u van ons verwachten

Wij verzorgen uw logistieke uitdagingen, met een volledig pakket voor fulfilment en administratieve ontzorging helpen wij ondernemers met alle vormen van webshop fulfilment, opslag en distributie. We verzorgen de volledige fysieke- en administratieve orderafhandeling van webwinkels en handelsondernemingen. Wij picken, packen en verzenden uw orders als pakket of pallet. Verzorgen tevens de retouren en kunnen uw klantenservice uit handen nemen. Daarbij ondersteund door ons overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken Warehouse Management Systeem met portal en API koppeling.

In- & Uitslag

Met 11 laad dock's tot onze beschikking zorgt MoreStorage voor een snelle afhandeling. Van in- en uitgaande goederen waardoor al uw producten snel voor verkoop beschikbaar zijn.

Opslag

MoreStorage met ruimte voor meer dan 100.000 pallets en grijplocaties heeft opslag ruimte voor zo goed als alle producten in alle mogelijke maten en hoeveelheden.
U verkoopt het en tot die tijd slaan wij het voor u op!

Picken & Packen

Uw orders worden met de grootste zorg gepakt en verpakt zodat uw klant krijgt wat hij verwacht, op tijd en in perfecte staat.

Versturen

Uw pakketten, pallets en zelfs uw volledige container ladingen worden vakkundig en op tijd getransporteerd door onze trouwe partners PostNL, DHL, UPS, DPD en diverse andere nationale en internationale transport bedrijven waarbij wij u een wereldwijd netwerk bieden. Uw verkoop en inkoop kansen zijn hierdoor grenzeloos.

Retourneren

MoreStorage verzorgt de retouren van uw klant snel en efficiënt en zorgen dat u snel op de hoogte bent. U bepaald wat er gebeurt, terug op voorraad, retour naar de leverancier of welke andere mogelijkheid wij samen met u bedenken, we zorgen ervoor!

Klantenservice

De MoreStorage klantenservice zijn specialisten op het gebied van klantsupport voor zowel bedrijven als consumenten. Onze medewerkers kunnen zelfs namens uw bedrijf uw klant te woord staan in diverse talen, uw veel voorkomende vragen afhandelen en uw afspraken plannen. Zo bent u onderweg voor zaken en doen wij wat u beloofd.

Top