Home / Referenties / JURA Nederland

JURA Nederland

Mijn naam is Govert Verberg, Logistiek Manager bij JURA Nederland.

Sinds september 2018 is MoreStorage partner van JURA in het logistieke proces.

Vanwege de gestage groei van onze afzet, en dus ook het volume in ons logistiek proces, waren wij genoodzaakt op zoek te gaan naar een externe oplossing. Hierbij hebben wij onder andere overwogen om ons logistieke proces in eigen beheer in een ander pand onder te brengen.

Een wederzijdse relatie van JURA en MoreStorage heeft ons toen samen gebracht, dat heeft tot onze huidige samenwerking geleid.

JURA heeft gekozen voor MoreStorage vanwege het oplossingsgerichte denken en handelen. Ik herinner mij de eerste gesprekken nog goed waar wij met een lijst van 30 vragen aankwamen. Onze vragen werden direct beantwoord. Sterker nog, MoreStorage kwam zelf met nog meer aandachtspunten op de proppen.

Inmiddels zijn wij 6 maanden verder en zijn wij meer dan tevreden over de dienstverlening van MoreStorage. Uiteraard zijn we in de eerste weken tegen een aantal opstartproblemen aangelopen. Maar wij kunnen nu enkel spreken over een vlotte dienstverlening, samen komen we dagelijks onze beloftes aan onze klanten na. Aan het einde van de dag is dat het enige wat telt. JURA- If you love coffee

Top