Home / Webshop Fulfilment

Webshop Fulfilment

MoreStorage verzorgt jouw webshop fulfilment

Webshop fulfilment is meer dan logistiek alleen, webshop fulfilment is veel meer dan dat. Van zoeken tot gevonden worden en van inslag tot uitslag en leveren op het afgesproken moment. Webshop fulfilment is een team sport. Webshophouders zijn vooral op zoek naar tijd en ruimte. Tijd om de in- en verkoop te organiseren en ruimte om hun producten op te slaan en te leveren. MoreStorage webshop fulfilment biedt precies dat. Jij als webshophouder zorgt dat je de inkoop en verkoop regelt, dan zorgt MoreStorage webshop fulfilment diensten voor de rest. Wij verzorgen alles van transport vanuit de productie locatie, via onze opslag locatie tot aan de klant. En indien nodig regelen we zelfs alle douane afhandelingen, klantenservice en het volledige retour proces.

Goed, Snel en voor een Concurrerend tarief

Samen komen we tot een passend proces. Specifiek en op maat gemaakt naar de behoefte van jouw webshop en mogelijkheden van ons High-End Warehouse Management Systeem. Ons proces is er op gericht om het totale proces goed en snel te laten verlopen en daardoor tot een concurrerend tarief te komen.

Uitbesteden vs Zelf doen

Door het uitbesteden van de logistieke werkzaamheden, houd je meer tijd over voor de inkoop en verkoop. Na uitbesteding zien we bij al onze klanten de omzet groeien. Door onze ervaren inpakkers en ervaring met logistiek behoren voorraadverschillen en fouten bij het inpakken tot het verleden. Orders kunnen tot 20:30 uur  worden ingegeven en worden dan nog de zelfde dag verzonden.

Om altijd controle te houden over je voorraden, koppelen we je voorraadsysteem of webshop software aan ons logistieke systeem, zodat je altijd direct controle houdt over je beschikbare voorraad.

Webshop fulfilment

Waarom webshop fulfilment via MoreStorage?

We zijn gespecialiseerd in fulfilment voor (internationale) webshops vanaf 20 pakketten tot 250+ pakketten per dag. Bij 20 pakketten per dag, kunnen we je al goed helpen en daarbij groeien we graag met je mee. Het maakt ons daarbij niet uit of je grote of kleine pakketten verzendt. We verzenden alles van wasmachines tot telefoonhoesjes.

De voordelen van MoreStorage op een rij:

  • Eén vast laag tarief per pakket is mogelijk dus helemaal zonder verrassingen.
  • Lagere verzendkosten vaak met een besparing van wel meer dan 20%. Bij verzending van 20 pakketten per dag kunnen we al meer dan €1500,- per maand voor je besparen.
  • Zelf geen pakketten meer inpakken, dus meer tijd om je webshop te laten groeien.
  • Verhoging van je omzet en klantvriendelijkheid door snellere levertijden,  uitlever tijden tot 20:30 uur zijn mogelijk.
  • Voorraadverschillen horen tot het verleden.

Wil je weten wat wij voor jou en je webshop kunnen betekenen? We voorzien je graag van een vrijblijvend en deskundig advies.

Vrijblijvend advies
Top